Arkadaşlar son zamanlarda paylaşım alanlarımızda büyük boşluk oluşmuştur.Bu sebeple Bulgaristanbul performansı düşüşe geçmiştir.Teknik sorunlarla ilgilendiğim için ben de bakamıyorum.Yetkili arkadaşlara ihtiyacımız var.Yetki almak isteyenler lütfen [Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir... Kayıt Olmak İçin TIKLAYINIZ ! ] nu doldurunuz.
Peki kimler yönetici olabilir ve yönetici rütbeleri nelerdir in cevabını almak için [Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir... Kayıt Olmak İçin TIKLAYINIZ ! ] nı okuyunuz.
Ayrıca yönetici demek kendi kategorisiyle ilgilenen kişi demek değildir.Sitenin daha iyiye gitmesi için Bulgaristan ile ilgili konuların çoğunlukta olması gerekiyor.Fakat Eğlence bölümü diğer kategorileri sollamış vaziyette.
Yönetici olmak için Site Rehberi nde açılan tüm yardım verici konuları biliyor olmanız gerekmektedir.[Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir... Kayıt Olmak İçin TIKLAYINIZ ! ] iyi bilmeniz.Usta üye olmanız ve haftada en az bir kere üzerinde durduğum [Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir... Kayıt Olmak İçin TIKLAYINIZ ! ] makalesini çok iyi benimsemiş olmalısınız.Formu dolduran kişilerle ile msnde mülakata geçilerek karar verilecektir.Belki biraz şartlarımız ağır ama inanın biz de kendimiz için çaba sarfetmiyoruz.Aslında görüldüğü kadar zor bir olay değildir vakti olan azimli ve fedakar davranabilecek herkes yetki alabilir.Tek çabamız göçmenlik içindir.
Konu ZeuS tarafından (31-10-2008 Saat 02:39 AM ) değiştirilmiştir..
Sizden üst sınıftaki yöneticilerin yaptığınız hataları ve yanlışlarınızı söylediğinde bozulmayacaksınız evet mirim haklı ustundekı nederse kızmayacaksın okadar uff olursun sonra
__________________ Muhacir diye küçümsenenler, tarihin yazdığı savaşlarda en geriye kalanlar, yani "Düşmanla sonuna kadar dövüşenler". Çekilen ordunun ri'cat hatlarını sağlamak için kendilerini feda edenler ve düşman karşısında kaçmak, çekilmek nedir bilmeyenlerdir. Muhacirler kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır. M. Kemal ATATÜRK 17.01.1931
Türk İnsanı Para Gibidir İçine Işık Tut ATATÜRK Yoksa Sahtedir....!Gudii
Konu Gudii tarafından (31-10-2008 Saat 09:29 AM ) değiştirilmiştir..