2005 Model kırmızı mavi gri üç renk 600cc 14.800 km tüm bakımlarını yeni yaptım.
Fiyatı : 13.000 YTL
Detaylı bilgi için ;
Güner HATİPOĞLU 0532 761 11 27
Ayrıca motosiklet almayı düşünen arkadaşlar sıfır yada ikinci elde bana danışırlarsa elimden geleni yapmaya çalışırım.İl ilçe önemli mutlaka bir tanıdık yada en azından motor ile ilgili bilgi verebilirim.
Arkadaşlar bunu yazmamdaki sebep ortalık çin motosikletleri ile dolu ,görüntüsüne aldanıpta bir sürü kişi bu motorlardan alıyor ve sonra her türü başı ağrıyor ,uzun yıllardır bu işin içinde olan biri olarak sizlere yardım etmeye çalışırım.
Evet katılıyorum Çin'lilerin sevabını bile almam ben sorun çıkabilir sonradan.Adamlar o dereceye getirmiş durumda made in P.R.C artık gözümde tek kullanımlık eşya gibi geliyor.
Honda cbr 600 güzel motordur arkadaşımda da vardı biara antalya da şehir merkezinde kullanmıştım iyi makina ama trafikde ilk cezayı o motorla yemiştim motor almak isteyenlere bu makinayı tavsiye ederim üstelik güner gibi ünlü bir yarışçıdan motor satın almak büyük bir onurdur
Honda cbr 600 güzel motordur arkadaşımda da vardı biara antalya da şehir merkezinde kullanmıştım iyi makina ama trafikde ilk cezayı o motorla yemiştim motor almak isteyenlere bu makinayı tavsiye ederim üstelik güner gibi ünlü bir yarışçıdan motor satın almak büyük bir onurdur
Teşekkür ederim.
Arkadaşlar inanmayacaksınız siteye girmeye bile zamanım yok abartılı gelebilir ama gerçekten öyle.
Şimdi bir fırsat buldum ancak flaş diskimde resimler yok dolayısıyla yine yükleyemedim resimleri en kısa zamanda yüklemeye çalışıcağım,ilgilenen arkadaşlarımızda var gördüğüm kadarıyla sitede..!
Arkadaşlar inanmayacaksınız siteye girmeye bile zamanım yok abartılı gelebilir ama gerçekten öyle.
Şimdi bir fırsat buldum ancak flaş diskimde resimler yok dolayısıyla yine yükleyemedim resimleri en kısa zamanda yüklemeye çalışıcağım,ilgilenen arkadaşlarımızda var gördüğüm kadarıyla sitede..!
Bu akşam yüklemeye çalışacağım
rica ederim efendim sizinle aynı sitede bile olmak benim için büyük şeref
Bende resimleri dört gözle bekleyenlerdenim dogrusu alıcı degilim ama seyretmesi bile ayrı güzel arkadaşım yamaha fz6 kullanıyor. Bambaşka bir tutku bu insan alışınca hiç kopamıyor.
Yarış motoru kullanmak büyük keyif verir insana ben şuan HONDA VFR800 ABS kullanıyorum hondayı şiddetle tavsiye ederim Üstelik güner gibi ünlü bir yarışçıdan motoralmış olacaksınız fiyatıda uygun sıfırı 22400ytl şuanda honda bayilerinde size sıfırının resimlerini göstereyim: