__________________ Muhacir diye küçümsenenler, tarihin yazdığı savaşlarda en geriye kalanlar, yani "Düşmanla sonuna kadar dövüşenler". Çekilen ordunun ri'cat hatlarını sağlamak için kendilerini feda edenler ve düşman karşısında kaçmak, çekilmek nedir bilmeyenlerdir. Muhacirler kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır. M. Kemal ATATÜRK 17.01.1931
Türk İnsanı Para Gibidir İçine Işık Tut ATATÜRK Yoksa Sahtedir....!Gudii
__________________ Muhacir diye küçümsenenler, tarihin yazdığı savaşlarda en geriye kalanlar, yani "Düşmanla sonuna kadar dövüşenler". Çekilen ordunun ri'cat hatlarını sağlamak için kendilerini feda edenler ve düşman karşısında kaçmak, çekilmek nedir bilmeyenlerdir. Muhacirler kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır. M. Kemal ATATÜRK 17.01.1931
benden bir iz kaldiysa,
ne olursun iyi bak.
nasip degilmis bana dizlerinde uyumak.
benden bir iz kaldiysa,
ne olursun iyi bak.
nasip degilmis bana bas ucunda yasamak.
__________________ SABIR SUSKUNLUK DEĞİL İŞİTİLMEYEN FERYATTIR. SEVGİDE ÖZGÜRLÜK SAYGIDA MECBURİYET VARDIR.SEVMEK BELKİ BİR ŞEYDİR. AMA SEVİLDİĞİNİ BİLMEK ÇOK ŞEYDİR...
eller ne derse derse desin be ben,m sevgim hep bambaşka